Featured Post

Petua Kekal Bertenaga

  10 Amalan Terbaik Untuk Kekal Bertenaga   Tak mahu rasa penat? Ingin hidup lebih ceria dan bertenaga? Amalkan strategi berikut untuk meningkatkan tenaga:   Jangan tinggal sarapan pagi   Percaya atau tidak, sajian pertama bagi setiap hari adalah sajian yang paling penting. Ia...

Read More

Serangan Gout

Posted by BioVelocityLaris | Posted in Gout | Posted on 17-09-2014

0

Untitledzccccccccccccc

 

 

Serangan Gout. Sakit gout adalah berpunca daripada pembentukan kristal-kristal asid urik di dalam cecair sendi. Ubat gout yang biasa dibagi oleh doktor itu boleh mengurangkan sakit gout dan keradangan, tetapi ia tidak boleh mengurangkan akar umbi gout, iaitu asid urik.

 

Untuk tujuan mengelakkan serangan gout pada masa depan, anda dinasihat untuk lebih fokus pada penyingkiran asid urik daripada badan anda, satu cara yang paling berkesan untuk tujuan itu adalah pengambilan air alkali ionik. Air alkali ionik adalah berlainan daripada air alkali biasa, faktor utama keberkesanannya adalah sifat “ionik” nya yang boleh menjadikan air itu lebih aktif dan senang untuk diserap oleh badan. Serangan Gout !

 

Terdapat dua cara untuk mendapatkan air alkali ionik, sama ada dengan pengunaan mesin pengion air atau dengan campuran unsur mineral cas. Memandangkan kos pemasangan mesin pengion air yang tinggi, maka penggunaan mineralcas ionik merupakan satu cara yang lebih efektif dan ekonomi. Bagi pembaca daripada Malaysia, saya mencadangkan bahawa anda merujuk pada laman web berikut untuk penerangan yang lebih lanjut mengenai produk MineralCas Jinliyuan.

Untitledjj

Berikut Adalah Info Mengenai Serangan Gout. KLIK SINI Untuk Dapatkan Produk Kesihatan Terlaris Bio Velocity Ajaib !

 

Write a comment