Featured Post

Punca Tekanan Darah Rendah

  Apakah Tekanan Darah Rendah?     Memahami Tekanan Darah Rendah – pemahaman asas Apakah Tekanan Darah Rendah? Hypotension adalah istilah perubatan merujuk kepada tekanan darah rendah (kurang daripada 90 / 60) tanpa menunjukkan sebarang gejala. Tekanan darah ditunjukkan dalam dua bacaan....

Read More

Petua Untuk Lentikkan Bulu Mata

Posted by BioVelocityLaris | Posted in Lentikkan Bulu Mata | Posted on 10-02-2015

0

Untitledzzzaseeeee

Petua Untuk Lentikkan Bulu Mata .Sebelum anda menghabiskan wang anda untuk membeli pelbagai alat kecantikan wajah, mungkin anda boleh cuba menggunakan barang di dapur yang anda selalu gunakan. Sebenarnya terdapat banyak barangan harian yang boleh digunakan sebagai salah satu cara untuk mencantikkan wajah. Pernah tak anda terfikir untuk menggunakan sudu sebagai pengganti eyelashes curler anda?

Apa yang perlu anda lakukan adalah :

1. Hangatkan sudu teh atau sudu biasa anda dengan sedikit air suam ( kerana menggunakan sudu sejuk sudah tentu tidak membuatkan anda selesa ). Petua Untuk Lentikkan Bulu Mata

2. Tekan belakang sudu ke bahagian bulu mata anda dan tahan untuk beberapa saat.

3. Kemudian, letakkan maskara anda seperti biasa dan bulu mata anda sudah pasti melentik sepanjang hari!.

Tips bulu mata yang sihat : Apabila anda melentikkan bulu mata dan meletakkan maskara setiap hari, anda akan melemahkan struktur bulu mata anda, jadi cuba letakkan kelapa, minyak kastor atau minyak zaitun pada bulu mata anda dengan jari sebelum tidur setiap malam. Dengan cara ini, bulu mata anda secara semulajadi akan terhidrat, subur dan kuat.

Untitledjj

Berikut Adalah Info Mengenai Petua Untuk Lentikkan Bulu Mata. KLIK SINI Untuk Dapatkan Produk Kesihatan Terlaris BIO Velocity Ajaib Untuk Merawat/Mencegah Pelbagai Penyakit !

Write a comment