Bio Velocity SleepMate

Tarikh :

PRODUK TERKINI copy

Selamat Datang Ke Dunia Bio Velocity SleepMate

1
Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate

 

Mesti ramai tertanya-tanya… apa yg istimewa sgt dgn BVSM ni kan?
Sebelum tuuuu…. JOM semak kat sini…

 

Semua orang :-
Kebanyakkan orang :-
Itu lah antara beberapa “PENYAKIT” yg kita semua tak perasan atau memang buat DERKKKK!!! Tak amik kisah… cOz bila sakit, tak pe…hospital kan ada!!! This will be really pain a lOt dear… kalau kita tak take care kesihatan dari awal & akan menjejaskan tugasan harian kita…nampak jer SIMPLE but it WORSE when it HAPPEN !!!
DAH SEMAK???
Teruskan scroolllllllll doooowwwnnnnnnn !!!!
450x550__width__uploaded_files^classified_img^217357_253155094824109_609908787_n37552178
Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)…. Anda boleh memulihkan keseimbangan dan kesihatan anda secara mudah dengan kuasa penyembuhan BV Sleep Mate. Pelapik tilam ini khas dibuat untuk memenuhi keperluan individu anda. BV Sleep Mate menolong membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, kita boleh menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila anda bangun daripada tidur, anda berasa lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.
Memperkenalkan PRODUK KESIHATAN TERKINI BIO VELOCITY SLEEPMATE

TAHUKAH ANDA

kad-medical-dan-kos-perubatan

SANGGUP GADAI HARTA images (70)BENDA UNTUK RAWAT PENYAKIT!!!

Seorang yang KAYA mungkin boleh beli rumah yang besar, kereta mewah dan barang-barang yang mahal tetapi mereka tidak boleh beli kesihatan. Untuk kekal sihat kita perlu menjaga permakanan yang seimbang, gaya hidup yang sihat dan cara kerja yang efektif. 

joint3

Antara penyakit yang disebabkan gaya hidup yang tidak sihat ialah kencing manis, tekanan darah tinggi, penyakit jantung, angin ahmar, gout, obesiti, sakit sendi dll. Jika kita amalkan gaya hidup dan permakanan yang sihat sudah pasti masalah ini boleh dielakkan.

Tetapi Persoalannya, sanggupkah ANDA mengawal nafsu anda daripada makan makanan yg sedap dimulut tetapi hakikatnya pahit di dlm tubuh badan kita.

Apakah Punca Penyakit Kronik?

bahaya

Apakah yang menjadi punca meningkatnya pelbagai jenis penyakit kronik? Lihat gambar di atas. Mahukah anda jadi sebegitu? Penyakit buah pinggang, jantung, kencing manis dan kanser antara penyakit merbahaya yang paling banyak dihidapi bukan sahaja di Malaysia, malah seluruh dunia.Semakin moden dan maju teknologi, semakin merbahaya penyakit yang muncul

 

KERATAN AKHBAR !!

kos-rawat-kanser-02RM150jimages (64)images (50)images (62)images (63)images (60)images (61)download (15)
statistik-penyakit-3

Buntu dengan penyakit yang anda alami??? Produk ini mungkin membantu menyelesaikan masalah anda!!!!

biovelocitysleepmate-tilamkuat1

SETIAP DETIK YG ANDA LALUI

TAHUKAH ANDA???

Bio Velocity SleepMate™   merupakan kaedah rawatan modern masa kini yg membantu semua golongan yg menderita dgn pelbagai penyakit dgn kaedah lebih mudah dan cepat melalui teknologi tenaga cahaya matahari waktu dhuha hasil kajian Ahli Sains Korea.

Tidak seperti kaedah perubatan yg lain.Bio Velocity adalah menggunakan 100% teknologi alam semulajadi dn sangat sesuai utk digunakan oleh semua peringkat umur.BIO VELOCITY juga berupaya sebagai penawar dan mengawal Pelbagai jenis penyakit kronik yang banyak dialami oleh kalangan masyarakat masa kini.

IMG-20130820-WA0013

______________________________________________________

IMG-20130930-WA0015

……………………………………………………………………………………………

UntitledD

VCD 1001 Testimoni Selimut Ajaib BIO VELOCITY SLEEPMATE ™ berharga RM22 diberi secara PERCUMA!!

 images (70)

Apa itu Bio Velocity™ 

 Bio Velocity™ sejenis PELAPIK TILAM @ alas tilam yang dibuat khas
untuk memenuhi keperluan individu. 
Dengan bebanan kerja dan komitmen hidup yang makin bertambah, confirm waktu tidur kita makin kurang dan jarang-jarang sekali dapat tidur dengan nyenyak. Tambahan pula, akibat terlalu penat bekerja,boleh mengakibatkan dengkuran yang kuat sehingga boleh menganggu tidur orang lain.
 
Jadi, dah semestinya ANDA memerlukan BIO VELOCITY  ini. 

81_203385188_n

 

SIAPA YANG PERLU MEMILIKI Bio Velocity SleepMate™ ???

TEKNOLOGI TINGGI MESRA ALAM

images (4)

TEKNOLOGI PRODUK BIO VELOCITY SLEEPMATE™ TERSENDIRI

 

Bagaimana Bio Velocity™ berfungsi?

 bv9

Bagaimana kesan Bio Velocity™ ???

Hanya 10 SAAT saja akan terasa TENAGANYA. Malah apabila anda tidur beralaskan Bio Velocity SleepMate semalaman, badan anda akan terasa lebih cergas & sangat bertenaga. 

Kelebihan & Kebaikan BIO VELOCITY SleepMate™ ???

  • Meningkatkan metabolisma badan
  • Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
  • Menggalakkan peredaran darah
  • Meningkatkan pertahanan badan & memperbaiki sistem imun
  •  Meningkatkan tahap medan tenaga
  • Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan desakan
  • Memulihkan tenaga, memperbaiki & mengaktifkan sel dalam badan
  • Menjadikan kita lebih bersemangat & bertenaga
  • Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
  • Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
  • Melegakan kepenatan dan kesakitan
  • Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
  • Menggalakkan fungsi jantung
  • Menjamin tidur yang sempurna dan berkualiti

10 SEBAB kenapa ANDA PERLU Bio Velocity SleepMate

“Subhanallah, AJAIB kann.. HANYA dengan sentuh, baring, tidur mampu mencegah & merawat pelbagai jenis penyakit GABUNGAN Teknologi Modern & Alam Semulajadi”
PERHATIKAN DEMOSTRASI DI DALAM VIDEO BERIKUT 
Beri kepercayaan dengan melihat sendiri DEMO produk secara PERCUMA. Tak rugi untuk mencuba.. Memang nampak pelik dan x logik, tetapi dengan menggunakan BVSM masalah kesihatan mampu dipulihkan dengan izin Allah S.W.T.. Rawatan yang terkini tanpa sebarang pil, minuman dan juga senaman… 
 HANYA gunakan semasa TIDUR anda akan merasai sendiri keajaiban nikmatnya..
 Jangan tunggu lagi untuk dapatkan Bio Velocity SleepMate™ SEGERA sementara STOCK masih ada!

Cara Penjagaan BIO VELOCITY™/Selimut Ajaib 

BV Sleep Mate™ boleh dicuci setahun sekali.Jika kotor cuci dgn tangan menggunakan sabun mandian bayi.Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari waktu pagi jam 7pg-10pg shj.Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.

Cara penggunaan Bio Velocity SleepMate

Bukakan dan letakkan Bio Velocity Sleep Mate™ di atas tilam. Letakkan empat tali elastik di setiap sudut penjuru tilam..

 

Saiz Bio Velocity SleepMate

Pelapik tilam bersaiz Queen..Namun begitu,jarak kesan Bio Velocity SleepMate™ boleh menjangkaui sehingga jarak 3 kaki.

100 JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN

Rasai sendiri produk hebat semulajadi ini yang tidak  menggunakan cas elektrik, batu jed atau sebarang alat lain dalam proses penghasilannya.

images (23)

______________________________________________________

Hubungi kami untuk mendapatkan produk 9069766-call-us-steel-glosssy-iconTERHANGAT di pasaran ini

CALL/ SMS/ WHATSAPP SEGERA!!

014-6247604

TESTIMONIAL APA KATA MEREKA

 

 
Testimoni seorang anggota polis dari Perak yang mengalami Migrain yang serius.  Puan Rima yang baru berusia 26 tahun mengalami derita Migrain sejak 11 tahun yang lepas.
Dinding menjadi teman ketika Migrain menyerangnya dengan menghantukkan kepala ke dinding untuk menghilangkan kesakitan yang dialami..

Alhamduillah sejak menggunakan Bio Velocity Sleep Mate ( BVSM ) selama 5 hari, masalah Migrain beransur pulih.Sehingga kini Puan Rima tidak lagi mengalami masalah Migrain yang teruk.

1506776_717258491632036_976776931_n

  • TESTIMONIAL 2
 
Testimoni yang sangat mengujakan, adik Nur Adelia Qysara dari Pulai Condong Kelantan.dilahirkan dengan mengalami masalah saraf mata dimana matanya sepet sebelah dan kini setelah tidur hanya 2 hari beralaskan Bio Velocity Sleep Mate matanya kembali normal.
Alhamdulilah semuanya dgn izin Allah S.W.T, keluarga rasa sangat gembira dan bersyukur ditemukan dgn produk yang berteknologi BIOVELOCITY datangnya dari CAHAYA ALLAH CAHAYA MATAHARI….. Subhanallah antara keajaiban yg tak dapat diungkap dengan kata-kata….
1483094_717258588298693_998576579_n
  • TESTIMONIAL 3

SAKIT JANTUNG & LUTUT SENDI Arthritis 

Alhamdulillah..Testimoni Haji Harun SAKIT JANTUNG & LUTUT SENDI Arthritis

Mengidap Masalah SAKIT JANTUNG Selama 10 Tahun & SAKIT LUTUT Yang Serius.Kerap Kali Keluar Masuk WAd..Sudah Cuba Mcm2 Ubat & Supplemen..Tetap Tiada Hasil..

Anak Beliau Seorang DOKTOR ( Dr. Hasbi ) mencuba untuk membantu Ayahnya. Pelbagai Ubat Dicuba Dan Sudah Banyak WANG dihabiskan menampung Kos RAWATAN…….

Lama Kelamaan Semakin Teruk sehinggakan Tidak Boleh Berjalan Langsung..Bergantung Sepenuhnya Pada Kerusi Roda Elektronik.

Setelah Dr. Hasbi Harun

(Anak Beliau) Menemui BIO Velocity Sleep Mate..terus Percayai Kehebatan Bio velocity Dan hadiahkan Kepada Ayahnya….Terus Ayahnya Buat Selimut Tidur.

HANYA dalam Masa 3 Hari..Setelah DOktor Hasbi Pulang ke KL..Beliau Terima Panggilan dari Ayahnya..Pagi2 Lagi..Ayahnya Memberitahu..sudah Boleh Berjalan Sejauh 20 Meter..

Ayahnya Marah..kenapa Tak Bawa Bio Velocity Awal2 Lagi..heheh..Kan Bagus.

Ya Allah..hebatnya Kuasamu..BIO VELOCITY Perantaranya..Penyembuhan Dengan Izin Mu Jua..Aminnn..Share Lah Pada Yang Memerlukan.

994090_717258654965353_915285366_n

testimoni dr hasbi

 

  • TESTIMONIAL 4

 Lumpuh Boleh Berjalan Semula.

Baru nie sy brtnya pendapat seorang doktor berkenaan kes Sarjan Tarmizi.

Mula2 hanya bercerita mengenai kecederaan sarjan, tanpa tunjuk testimoni..Doktor kata kes ni akan menyebabkan sarjan terlantar sepanjang hayat.traumatic spinal cord injury.Selepas menggunakan Bio Velocity, Sarjan menunjukkan peningkatan yg positif setiap hari.

Bila tunjuk info terbaru.. Sarjan Tarmizi dah boleh berjalan tanpa menggunakan tongkat..Doktor sgt teruja…Katanya korea memang canggih dan advance dr segi perubatan, tambahan pula perubatan menggunakan tenaga semulajadi atau berkenaan aura.

Penyakit bermula bila sistem badan kurang oksigen dan peraliran darah terganggu.

Bio velocity dpt melancarkan peraliran darah dan meningkatkan kadar oksigen ke tubuh badan manusia.

Sebab itu kesan penyembuhan utk pesakit yg menggunakan Bio Velocity cepat dan pantas

Pastinye semua ini berlaku dgn izin ALLAH SWT.

1528542_717258528298699_1760018311_n

biovelocitysleepmate-tilamkuat-testimoni-sarjantarmizi

  • TESTIMONIAL 5

Tidur Je?? Tak perlu buat apa2.. ALHAMDULILLAH dengan izin Allah BIO VELOCITY dapat membantu.

PRODUK HOT TERKINI! Teknologi semulajadi Cahaya Matahari Pagi ( Dhuha ) & Tenaga Garam Lautan Dalam.

ANDA HANYA TIDUR…Badan di urut2… AURA dikembalikan

Sistem SARAF dipulihkan..

Peredaran DARAH lancar…detoksifikasi..hormon seimbang..

Tenaga diseimbangkankan…Remove Radiation dlm badan..

1391440_686232391401313_1234336384_n

 

  • TESTIMONIAL 6

Minyak selalu naik harga??…no hal pada yang dah ada BVSM..bawa jer BVSM ke mana pergi…buh kat driver seat..JIMAT MINYAK, badan dirawat…kekal sihat ..tak lenguh penat !!! Apa tak caya.??? Cer cuba especially long distance

1425765_474826022637118_367869714_n

 

  • TESTIMONIAL 7
KENCING MANIS & DARAH TINGGI
Testimoni Pn Pozaimah Othman 
Perkongsian Dari Anak Beliau..

Mak saya dah 13 tahun Mengidap KENCING MANIS & DARAH TINGGI pula 
Selama 16 tahun..
Bacaan BP : 204/100 dan 190/100 tk pernah turun 
Bacaa Gula dalam darah : 19, 13 dan 14.
Setelah 2 minggu bersama BIO VELOCITY SLEEP MATE ( BP ) 
Turun kepada 169/70 dan bacaan gula pada 9.7
Mak happy bagtau seabb Sebelum ini TAK PERNAH 
merasa ( BP ) Stabil dan bacaan gula dlm darah turun.

Alhamdulillah...
Tq Allah , BIO VELOCITY Perantaraannya..
memang teruja bila mak citer semua dah stabil...sampai adik saya Hairani Othman 
terus jer beli guna , Hanya 4 hari kencing manis dia pun turun.
1379218_462308820555505_1584292368_n

  • TESTIMONIAL 8

Lagi testimoni Bio Velocity Sleep Mate (BVSM). Dengan BVSM, rawatan anda lbh mudah hanya perlu TIDUR SAJA. Mudah kan? Senang jer & tak perlu buang masa. BVSM boleh dijadikan BANTAL, boleh dijadikan SELIMUT, boleh dijadikan ALAS TILAM, boleh juga dijadikan BANTAL PELUK. Hebat & mudahkan??? Siapa belum cuba, HARUS cuba tau!

934690_388350191284702_2035672818_n

KINI BELIAU SEMBUH SEPENUHNYA

  • TESTIMONIAL 9

Sharing from Dr Shafinat

wah,,,wah…wah..!!! Hari2 testimoni yang baik2 saja pasal BVSM ni,,,tk heran lah jadi rebutan rakyat Malaysia yang dah tahu kelebihannya!!! selain untuk merawat sakit, boleh merawat penyakit misteri seperti santau, buatan org dn sebagainya dengan BVSM juga ,,,suami lebih caring dan penyayang!! Kata Kak Ross dari Sarawak,,,

Dengan tidur beralaskan BVSM tidur lebih nyenyak,,, Dan lagi katanya.”suami lebih caring dan makin penyayang…!!! Mudah sungguh dengan BVSM,,,tak payah nak sapu2 (bg yang malas nak sapu) tak payah minum2 (bagi yg malas nak minum),, tidur ajerrr,,,,buat selimut,buat alas cadar,,, kan senang!!! khasiat pun dapat… ,so yg nak BVSM ni…pm saya laju2… book cepat2…

400651_371518609634527_366468777_nALHAMDULILLAH TQSM BIO VELOCITY SLEEPMATE™ BANYAK MEMBANTU!!

……………………………………………………………………………….

logo1-300x267

output_h8Jr9Q

TESTIMONI (GAMBAR ORG)Nak Tau Lagi!! Nak Tau Lagi!! Nak Tau Lagi!!! Testimoni produk hebat ini!!

TESTIMONI BIO VELOCITY PREMIUM BEAUTIFUL 16

TESTIMONIAL ISTIMEWA PESAKIT download (6)STROK PULIH
  • TESTIMONIAL 1
  • TESTIMONIAL 2
  • TESTIMONIAL 3
  • TESTIMONIAL 4
  • TESTIMONIAL 5
  • TESTIMONIAL 6
  • TESTIMONIAL 7
  • TESTIMONIAL 8
  • TESTIMONIAL 9
  • TESTIMONIAL 10
  • TESTIMONIAL 11
AWAS
“Pernahkah anda kerap merasa kebas pada bahagian anggota badan???”Awas mungkin salur darah anda telah mula menyempit… JANGAN PANDANG RINGAN JIKA ANDA MENGALAMI TANDA-TANDA DIBAWAH:
  • Kaki atau tangan kerap merasa kebas
  • Cepat merasa penat
  • Jantung berdebar-debar

KEMUNGKINAN SALUR DARAH ANDA TELAH MULA MENYEMPIT DAN BOLEH MENYEBABKAN IA TERSUMBAT...Salur darah yang tersumbat boleh menyebabkan :

  • SERANGAN JANTUNG
  • STROK                                                                                           
BERTINDAK SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT!!!Dapatkan output_fOLjG7Segera Bio Velocity SleepMate™ utk melancarkan perjalanan darah & saraf kita. 
 
download (7)
 Tidur merupakan fasa rehat secara fitrah kepada setiap benda bernyawa.
Pelbagai kebaikan/kelebihan tidur dari segi saintifik dalam menjamin kecerdasan seseorang.
Antaranya:
 
  • Melancarkan proses metabolisme karbohidrat di dalam badan.
  • Mampu meningkatkan keupayaan untuk belajar.
  • Membantu dalam memelihara daya ingatan seseorang.
  • Menolong proses penyimpanan maklumat di dalam otak.
  • Dapat memantapkan sistem ketahanan di dalam badan seseorang.
  • Membantu memulihkan pusingan biologi di dalam badan.
  • Dapat menyegarkan tubuh badan, sekali gus dapat meningkatkan produktiviti.
  • Dapat meminimumkan risiko menghidap sakit jantung.
  • Tidur juga merupakan komponen penting bagi memperoleh kesihatan yang baik.

14 Kelebihan Bio Velocity Sleep Mateimages (70)

 
  • Meningkatkan metabolism
  • Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
  • Menggalakkan peredaran darah
  • Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
  • Meningkatkan tahap medan tenaga
  • Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
  • Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
  • Bersemangat dan bertenaga
  • Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
  • Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
  • Melegakan kepenatan dan kesakitan
  • Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
  • Menggalakkan fungsi jantung
  • Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Bio-Velocity-Sleep-MateBIO VELOCITY SLEEPMATE

 Testimoni ke atas baby yang terkena “Jaundice” atau penyakit kuning semasa baru dilahirkan..
 
Jaundice is a yellow color of the skin, mucus membranes, or eyes. The yellow coloring comes from bilirubin, a byproduct of old red blood cells. Jaundice can be a symptom of other health problems
BIO VELOCITY SLEEP MATE PREMIUM BEAUTIFUL 11

Why Bio Velocity Sleep Mate images (70)

11

Proses Penuan = Kehilangan Kesihatan
Bio Velocity Sleep Mate™ (BVSM) memenuhi keperluan tidur
Kebaikan Bio Velocity Sleep MateMemenuhi Kepentingan Tidur Seperti

Teknologi Terkini  Bio Velocity Sleep Mate

1111

Cara penghasilan Bio Velocity

Sleep Mate

KENAPA GARAM ?

Rawatan garam sudah lama di amalkan di blok Soviet dan Eropah timur dan negeri China. Garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam dan gangguan makhluk halus serta penawar racun.

Di adun dalam bentuk Bio Velocity™ dengan kelajuan gelombang yang berupaya menembusi badan manusia, bergetar dan bertindak dengan molekul air dalam badan, ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba dan menghasilkan oksigen.

Bila haba di bebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak, darah lancar seluruh badan.

Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan kembali dgn izinNya, hormon seimbang, pembaharuan sel berlaku sebab tu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda.

 

KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA BVSM ?

  • Sebab masa tidurlah renewal sel berlaku, tetapi hanya dengan tidur yang lena.
  • BVSM™ membantu untuk dapatkan ‘deep sleep’ tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dengan maksima yg mungkin
  • Otak dapat berehat dari sebarang emosi, interaksi dan membuat keputusan
  • Tidur yang lena dengan sleepmate akan pulihkan aura, tenaga dan juga jiwa yang tenang
 Bio Velocity Sleep Mate™ mengandungi Bio-Activated Energy membantu memaksimumkan tenaga badan disamping mencapai keseimbangan tenaga.
 
Kajian terkini teknologi Bio Velocity Sleep Mate™ oleh Scientist Russia 
Julai 2013
11111       BIO VELOCITY SLEEPMATE™ MENJAMIN TIDUR YANG BERKUALITI

CALL _HITAM)BIODATA PEMILIK

 Salam mesra dari saya

1236032_544001818986785_2006981497_n

ANDA MEMERLUKAN BANTUAN??? SEGERA HUBUNGI,SMS ATAU WHATSAPP TERUS KE TALIAN 0146247604 /INBOX KE FACEBOOK PAGE_BIO VELOCITY LARIS (JAMINAN RESPON SERTA MERTA) .

 
NAMA : NURUL ATIQAH BT. ZAFRI 
 
UMUR : 26 TAHUN
 
STATUS : SUDAH BERUMAHTANGGA
 
KEDIAMAN/STOKIS : SHAH ALAM SEKSYEN 9
 
ASAL : MELAKA
 
 
* TEMPOH PERNIAGAAN : MEMULAKAN PERNIAGAAN ONLINE + OFFLINE PADA MARCH 2007
(8 TAHUN YANG LALU). KETIKA BERUMUR 19 TAHUN
 
 
* MERUPAKAN ANAK DIDIK IRFAN KHAIRI
images (39)
(JUTAWAN INTERNET) JURUSAN DIPLOMA PROFESIONAL PERNIAGAAN INTERNET DAN STRATEGI MEDIA SOSIAL
DI SALAH SEBUAH UNIVERSITI TERKEMUKA
OPEN UNIVERSITY MALAYSIA.                                                                                                                                                                                                                                                                                                       IRFAN KHAIRI
 
* BERMINAT DALAM BIDANG PERNIAGAAN SEJAK DIBANGKU PERSEKOLAHAN BERMULA DENGAN MENYERTAI KARNIVAL KEUSAHAWANAN DI SEKOLAH. SEJAK ITU MULA MINAT YANG MENDALAM DALAM BIDANG PERNIAGAAN. BERMULA DENGAN BERNIAGA ONLINE BUSINESS SEJAK BERUMUR 19 TAHUN
(SELEPAS SPM). KINI SAYA LEBIH BERSEDIA UNTUK MEMBINA SEBUAH EMPAYAR PERNIAGAAN YANG LEBIH LUAS DISERATA NEGARA SPT. BRUNEI & SINGAPURA. 
INSYAALLAH…
 
TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN ANDA SEMUA
 
 

Dapatkan BIO VELOCITY™ Sekarang Sementara Stok Masih Ada!

images (49)Harga Pasaran Hanya SERENDAH RM1,488 shj..

PROMOSI SEMPERNA CUTI PERSEKOLAHAN !!
 Sehingga 02 Januari 2017
(PENGHANTARAN POS LAJU EXPRESS BERNILAI RM33 SECARA PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH & SARAWAK)

PERCUMA VCD 1001 Testimoni Selimut Ajaib BIO VELOCITY SLEEPMATE

BELI SEKARANG UNTUK DAPATKAN PULANGAN REBET SEBANYAK RM140 !!!

output_flTyHr

_______________________________________

CARA PEMBAYARAN

payment-logo

Sila pilih cara bayaran di bawah :

Online Banking @Bank-In & Mesin ATM

TEMPAH SEKARANG (GAMBAR BANK2)

  •  LANGKAH 1
CIMB ISLAMIC
Bank: CIMB Islamic
Nombor Akaun: 7604932288
Nama: NURUL ATIQAH ZAFRI
Jumlah Bank-In: RM1,488 shj
 
MAYBANK
Bank: MAYBANK
Nombor Akaun: 155050390207
Nama: NURUL ATIQAH ZAFRI
Jumlah Bank-In: RM1,488 shj
 
                      *Selepas membuat bayaran, sila ‘scan bank slip/ bukti pembayaran’ dan lampirkan di email anda ke eykajutawan@gmail.com dengan tajuk email 
“BIO VELOCITY LARIS”
 

PENTING

*sertakan detail di bawah untuk proses penghantaran :

NAMA :

ALAMAT :

NO TEL/HP :

HANTAR KE : email – eykajutawan@gmail.com

@

WHATSAPP/WECHAT KE TALIAN : 014-6247604

*PEMBAYARAN BOLEH DIBUAT MELALUI KAD KREDIT/ PAYPAL
(klik butang di bawah)
BELI SEKARANG
ANDA ADA PERTANYAAN???
JANGAN RISAU
Untuk sebarang pertanyaan. Anda boleh terus menghubungi saya dengan SMS ke;

images-sms-1

BVSM <jarak> YOUR NAME <jarak> YOUR MESSAGE
HANTAR KE

arrow_large_red

014-6247604

SAYA AKAN TERUS MENJAWAB SEGALA PERTANYAAN ANDA

PROMOSI SEMPERNA CUTI PERSEKOLAHAN !!!

Sehingga 02 JAN 2017

Jangan lepaskan peluang keemasan untuk download (8)mendapatkan tilam ajaib BIO VELOCITY 
SLEEPMATE™ berserta VCD 1001 TESTIMONI BIO VELOCITY™ secara PERCUMA dengan harga SERENDAH RM1,488 shj sementara stok masih ada.

LAGI LAGI PROMOSI !!!

DAPATKAN REBET RM140 DENGAN SETIAP PEMBELIAN >>>

KLIK BUTTON TEMPAH SEKARANG !!!

TEMPAH SEKARANG (AKHIR2)

 

SMILE

 

PENGEDAR SANGAT DIALUKAN !!! HUBUNGI KAMI UNTUK PENERANGAN 

ANDA BERPELUANG MERAIH KEUNTUNGAN SEHINGGA RM120 BAGI SETIAP 1 UNIT JUALAN BIO VELOCITY…REBUT PELUANG !!!

ANDA JUGA BERPELUANG MELANCONG KE SELURUH NEGARA SECARA PERCUMA !!! NEXT TRIP EUROPE

10473815_674530575933908_5348090153599028858_n

10313705_674536219266677_1415690273352106274_n

SEOUL KOREA

JKL

PERCUMA INFO KESIHATAN SEISI KELUARGA

images (47)

TERIMA KASIH … SILALAH BERKUNJUNG LAGI !!!